40 haftalık hamilelik süresince sizin yanınızdayız

10 ağustos 1987 doğumluyum çin takviminde hangi yaşa bakmam lazım

10 ağustos 1987 doğumluyum çin takviminde hangi yaşa bakmam lazım

 

Hülya

10 ağustos 1987 doğumluyum çin takviminde hangi yaşa bakmam lazım lütfen acil cevap verirmisiniz.

Cevap:

Merhabalar normal yaşınız 25 çin takvimine göre mart ve sonraki aylarda doğanlara +1 ekleniyor.Takvimden 26 yaşa bakacaksınız. ÇİN TAKVİMİNE GÖRE 26 YAŞINDASINIZ. Ayrıntılı bilgi için http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/cin-takvimine-gore-cinsiyet-hesaplama.html


Bu Haber 16.124 kez okunmuştur.

Eklenme Tarihi : 07.09.2012 Cum 09 : 7

YORUM YAZ
  1. Elcin dedi ki:

    Merhaba ben 1983 11 27 hangi ayda hamile kalsam erkek olur.

  2. birtanem dedi ki:

    merhaba ben 08.05.1985 doğumluyum iki tanem oğlum var bir kızım olsun istiyorum ve çin takvimine göre ne zaman hamile kalmam lazım lütfen hemen cevaplandırır mısınız çok teşekkürler.

  3. serpil dedi ki:

    Merhaba Ben 13 2 1981 dogumluyum son adetim 4 9 2014 teydi erkek bebek istiyorum lutfen yardimci olurmusunuz bana anlayamadim birturlu hangi aylarda hamile kalmam gerekir ve cin yasim kactir simdiden tesekkurler cevabiniz icin 2015 ten once ve sonra hangi aylarda erkek bebegim olur Ben yasima 1 mi eklicem yoksa 2 mi eklicem cin yasim nedir 33 mu 34 mu oluyorum lutfennnnn biri bana yardimCi olabilirmi

  4. ECEM dedi ki:

    mrb ben 22/06/1989 doğumluyum 27 ocak son adet tarihim yumurtlama dönemi (12/02/2014) şubat ayında hamile kalmak istiyorum.çin takvimine göre cinsiyeti nedir? şimdiden teşekkürler

  5. yıldız pek balcı dedi ki:

    21-11-1978 doğumluyumluyum 3 tane kızım var erkek cocuğum olması icin 2013 hangi ayında hamile kalmalıyım erkek cocuğum olması icin kac yaşımda olduğumu anlamıyorum cin takvimine göre kac yaşındayım.

    *Çin Takvimi Programınını Yukarıdaki indir butonuna basarak indirip istediğiniz hesaplamaları kendiniz yapabilirsiniz.

  6. meryem dedi ki:

    07.12.1984 doğumluyum çin takvimine göre kaç yaşındayım erkek bebek için hangi aya bakmalıyım teşekkürler

    *Çin Takvimi Programınını Yukarıdaki indir butonuna basarak indirip istediğiniz hesaplamaları kendiniz yapabilirsiniz.

  7. elif güler dedi ki:

    4 haziran 1984 doğum. hesaplamalarıma göre erkek acaba dağru mu hesapladım tesekkurler

    Cevap: Kontrol edebilmemiz için son adet tarihinizi veya gebe kaldığınız ayı belirtmeniz gerekir.

  8. gülay dedi ki:

    03.02.1987 doğumluyum 2013te takvime göre erkek çoçuk istiyorum cevap yazarmısınız.

    *Çin Takvimi Programınını Yukarıdaki indir butonuna basarak indirip istediğiniz hesaplamaları kendiniz yapabilirsiniz.

  9. ayşe dedi ki:

    12.03.1981 doğumluyum.16 aralık son adet tarihim şuan hamileyim.kaç yaşındayım.bebek cinsiyeti nedir.lütfen merak ediyorum.cevaplarmısınız.

    Cevap: Çin takvimine göre 32 yaşındasınız.Tabloya göre KIZ bebek görünüyor.

  10. azra yıldız dedi ki:

    21 ocak 1987 doğumluyum takvimde hangi yaşa bakmalyım?

    *Çin Takvimi Programınını Yukarıdaki indir butonuna basarak indirip istediğiniz hesaplamaları kendiniz yapabilirsiniz.

  11. umut dedi ki:

    29,10,1983 dogumluyum oglum olsun istiyorum.2014 te hamile kalmak istiyorum yasim kac oluyo hangi ay kalmaliyim!!

    *Aşağıdaki Çin takvimi 1.0 programını bilgisayarınıza indirerek istediğiniz hesaplamaları yapabilirsiniz.

    Program linki:
    http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/cintakvimi/setup.exe

  12. melek çağ dedi ki:

    mrb 25 şubat 1985 doğumluyum erkek bebek istiyorum hangi ayda hamile kalmalıyım 3 ocak adet başlangıcım.çin takvimine göre kaç yaşındayım.

    Cevap :Bu konuda Çin ve dünyada kullanılan verilere dayanarak geliştirmiş olduğumuz çin takvimi programını kullanarak istediğiniz hesaplamaları yapabilirsiniz.İndirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

    http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/cintakvimi/setup.exe

  13. Betul dedi ki:

    23.10. 1979 dogumluyum en son 16 eylul adet baslangicm oldu hesaplayabilirmisiniz.

    Cevap: Çin takvimine göre 34 yaşındasınız.Tabloya göre yumurtlama döneminiz ( hamile kaldığınız ay ) Eylül ayı içinde olursa KIZ ,Ekim ayı içinde olursa ERKEK bebek görünüyor.

    Uyarı:Çin takviminin %100 doğruluğu yoktur.Bunu gözönüne alarak ileride hayal kırıklığına uğramayın.

  14. hülya aydin dedi ki:

    12 temmuz 1983 yasim 30 iken eger 30 yasimda hamile kalirsam cin takvimine göre tablodan 31 yasa mi bakmam gerek bunu bilmek istiyorum.

    Cevap :Bu konuda Çin ve dünyada kullanılan verilere dayanarak geliştirmiş olduğumuz çin takvimi programını kullanarak istediğiniz hesaplamaları yapabilirsiniz.İndirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

    http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/cintakvimi/setup.exe

  15. hülya dedi ki:

    12 temmuz 1983 e göre 30 yasindayim, cin takvimine göre 31 yas mi oluyorum tablodan 31 yasa mi bakmam lazim kiz cocuk icin?

    Cevap :Bu konuda Çin ve dünyada kullanılan verilere dayanarak geliştirmiş olduğumuz çin takvimi programını kullanarak istediğiniz hesaplamaları yapabilirsiniz.İndirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

    http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/cintakvimi/setup.exe

  16. hülya dedi ki:

    12 temmuz 1983 dogumluyum, cin takvimine göre kac yasindayim, kiz cocuk icin hangi yasa ve hangi aya bakmam lazim?

    Cevap :Bu konuda Çin ve dünyada kullanılan verilere dayanarak geliştirmiş olduğumuz çin takvimi programını kullanarak istediğiniz hesaplamaları yapabilirsiniz.İndirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

    http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/cintakvimi/setup.exe

  17. yeliz özel dedi ki:

    mrb 4 nisan 1981 doğumluyum 4 buçuk aylık hamileyim çin takvimine göre kaç yaşindayım bebeğimin cinsiyeti ne nedir .tşk

    Cevap: Çin takvimine göre 31 yaşındasınız.Ağustos ayında hamile kaldığınızı varsayarsak tabloya göre KIZ bebek görünüyor.

    Uyarı:Çin takviminin %100 doğruluğu yoktur.Bunu gözönüne alarak ileride hayal kırıklığına uğramayın.

  18. fılız kokmaz dedi ki:

    03 7 1979 dogumluyum hamile kaldıgım ay 5 mayıs kız mı erkek

    Cevap:Çin takvimine göre 34 yaşındasınız.Tabloya göre ERKEK bebek görünüyor.Yaklaşık 33 haftalık hamilesiniz doktor kontrolüne gidip ultrason muayenesinde bebeğinizin kesin cinsiyetini öğrenebilirsiniz.

    Uyarı:Çin takviminin %100 doğruluğu yoktur.Bunu gözönüne alarak ileride hayal kırıklığına uğramayın.

  19. asadullayev amil dedi ki:

    merhaba ben azerbaycandan yaziyorum bana acil cavab yazin lutfen ben 1985 martin 21 cin taqvimine gore ben kac yasha baxmaliyam iki qiz bebeyim var erkek istiyorum tesekkurler.

    Cevap :Bu konuda Çin ve dünyada kullanılan verilere dayanarak geliştirmiş olduğumuz çin takvimi programını kullanarak istediğiniz hesaplamaları yapabilirsiniz.İndirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

    http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/cintakvimi/setup.exe

  20. melike k dedi ki:

    11.02.1979 doğumluyum hangi ayda gebe kalırsam erkek çocuğum olur ve çin yaşım kaç acaba?

    Cevap :Bu konuda Çin ve dünyada kullanılan verilere dayanarak geliştirmiş olduğumuz çin takvimi programını kullanarak istediğiniz hesaplamaları yapabilirsiniz.İndirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

    http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/cintakvimi/setup.exe

  21. Hayriye dedi ki:

    Erkek çoçugu için kaç yaşa ve aya bakmam gerekiyo

    Cevap : Çin takvimine göre cinsiyet hesaplaması yaparken ; çin takvimine göre yaşınız ve hamile kalınacak ay baz alınır.

  22. Derya D.D. dedi ki:

    18 Ağustos 1984 Doğumluyum ,2 aylık hamileyim Çin Takvimi’ne göre kaç yaşındayım ve bebeğimin cisiyeti ne görünüyor takvime göre?Şimdiden teşekkürler…

    Cevap:Çin takvimine göre 30 yaşındasınız.Ekim ayında hamile kaldığını baz alırsak tabloya göre Erkek bebek görünüyor.

    Uyarı:Çin takviminin %100 doğruluğu yoktur.Bunu gözönüne alarak ileride hayal kırıklığına uğramayın.

  23. Serap kara dedi ki:

    Ya bi arkadaş agostos ayının 6 da adet görmüş eylulun 7 de test yapmıs gebe cıktı çin takvımıne gore 25 yaşında cinsiyetı kızmı erkekmi

    Cevap :Bu konuda Çin ve dünyada kullanılan verilere dayanarak geliştirmiş olduğumuz çin takvimi programını kullanarak istediğiniz hesaplamaları yapabilirsiniz.İndirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

    http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/cintakvimi/setup.exe

  24. Serap kara dedi ki:

    Pekı her yılbası geldigindemi 1 yaş ekliyoruz yoksa her 8ci ayın 8 demi

    Cevap:Biz çin takvimine göre hesaplamalarımızda genelleme yaparak yılbaşını baz alıyoruz.Olması gereken bir sonraki yaşa girmek için çin yılı başlangıç tarihinin geçmesi gerekmekte.Bu da her sene miladi takvime göre değişmektedir.Çin yılbaşısına göre 10 Şubat 2013 yeni yılın ilk günü.

  25. Serap kara dedi ki:

    Ben 8.8.1986 dogumluyum çin takvimne göre yasim kaç oluyor bıde ben 2015 yılı dusunuyorum hangi aylar erkek bebek olur acaba.

    Cevap:Çin takvimine göre 2015 yılında tablodan 30 yaşa bakmalısınız.Tabloya göre 2015 yılında 1-2-6-7-8-9-10-11-12. aylarda ERKEK bebek görünüyor.

    Uyarı:Çin takviminin %100 doğruluğu yoktur.Bunu gözönüne alarak ileride hayal kırıklığına uğramayın.

  26. fatma kanbur dedi ki:

    28.11 1983 doğmluyum cin takvime göre kac yaşındayım.

    Cevap: Çin takvimine göre 2013 yılından itibaren tablodan 09 Şubat 2013 e kadar 30 yaşa bu tarihten itibaren 31 yaşa bakmalısınız.

  27. sevda güneş dedi ki:

    26.05.1986 dogumluyum çin takvimine göre yaşım kaç acaba bi türlü hesaplayamadım hangi ayda yaşımı dolduruyorum yardımcı olurmusunuz lütfen.

    Cevap:Çin takvimine göre 27 yaşındasınız.Çin takvimine göre yaş hesabı çin yılbaşı başlangıç tarihine göre yapılır.

  28. emine tekin dedi ki:

    nisan 1 1079 dogumluyum ve hamıleyım nasıl bakıcam acıl cevap.

    Cevap: Çin takvimine göre cinsiyet hesaplaması yapabilmek için.Anne adayının doğum tarihi ile gebe kalınan ay bilinmesi gerekir.
    Çin takvimine göre cinsiyet hesaplamak için aşağıdaki linke tıklayarak otomatik form aracılığı ile hesaplayabilirsiniz.

  29. gunel elizade dedi ki:

    Merhaba ben 31.10.1989 dogumluyum. Son adetim 17.10.2012 tarihinde oldu. Simdi test yaptim yani 23.11.12 tarihinde hamilelik cikdi. Acaba cocugum kizmi erkekmi olucak?? Simdiden tesekkurler.

    Cevap:Çin takvimine göre 24 yaşındasınız.Tabloya göre KIZ bebek görünüyor.

    Uyarı:Çin takviminin %100 doğruluğu yoktur.Bunu gözönüne alarak ileride hayal kırıklığına uğramayın.

  30. Yamur damla dedi ki:

    Merhaba Bem 4.10 1983 Yilinda dogdun cintakvimine göre kac yasindayim aceba?hangi aylarda erkek cocugun olur?iki kizim var Onlari cok seviyorum .

    Cevap: Çin takvimine göre 30 yaşındasınız.Tabloya göre 2012 yılı Kasım ve Aralık ayında ERKEK bebek görünüyor.2013 yılında tablodan 31 yaşa bakmalısınız.Tabloya göre 2013 yılında 1-2-3-4-7-9.aylarda ERKEK bebk görünüyor.

    Uyarı:Çin takviminin %100 doğruluğu yoktur.Bunu gözönüne alarak ileride hayal kırıklığına uğramayın.

  31. ayşe gülen dedi ki:

    ben 24.01.1979 doğumluyum 2 kızım var ..ne zaman hamile kalsam erkek olur.

    Cevap:Çin takvimine 2013 yılında tablodan 36 yaşa bakmalısınız.Tabloya göre 2013 yılında 1-3-4-5-7-8. aylarda ERKEK bebek görünüyor.

    Uyarı:Çin takviminin %100 doğruluğu yoktur.Bunu gözönüne alarak ileride hayal kırıklığına uğramayın.

  32. emine deniz dedi ki:

    merhaba 07.17.1984 dogumluyum 2013 yılında hangi yaşa hangi ayda hamile kalırsam erkek çocugum olur yardımcı olursanız sevinirim.

    Cevap:Çin takvimine göre 2013 yılında tablodan 30 yaşa bakmalısınız.Tabloya göre 2013 yılında 1-2-6-7-8-9-10-11-12. aylarda ERKEK bebek görünüyor.

    Uyarı:
    Çin takviminin %100 doğruluğu yoktur.Bunu gözönüne alarak ileride hayal kırıklığına uğramayın.

  33. aysel dedi ki:

    merhaba 07.09.1991 doğumluyum erkek bebek olması için 2013 ün hangi ayında hamile kalmalıyım.

    Cevap:Çin takvimine göre 2013 yılında tablodan 23 yaşa bakmalısınız.Tabloya göre 1-2-3-5-6-10-11. aylarda ERKEK bebek görünüyor.

    Uyarı:Çin takviminin %100 doğruluğu yoktur.Bunu gözönüne alarak ileride hayal kırıklığına uğramayın.

  34. ay$e çaki$ik dedi ki:

    merhabalar 7 kasim 84 dogumluym.sat 27 agustos anlayamadm kizmì erkekmí? Ilk cocugumda sat 18 haz4ran 2009 du kizim oldu.anlayamadm hic bisey.

    Cevap: Çin takvimine göre 27 yaşındasınız.Tabloya göre EYLÜL ayında KIZ bebek görünüyor.

    Uyarı:Çin takviminin %100 doğruluğu yoktur.Bunu gözönüne alarak ileride hayal kırıklığına uğramayın.

  35. hilal özsu dedi ki:

    15.01.1990 doğumluyum 17 ağustos son adet tarihim çin takvimine göre kızım mı olucak yoksa oğlum mu??????

    Cevap: Çin takvimine göre EYLÜL ayında yumurtlama döneminiz olduğunu varsayarsak tabloda ERKEK bebek görünüyor.

    Uyarı:Çin takviminin %100 doğruluğu yoktur.Bunu gözönüne alarak ileride hayal kırıklığına uğramayın.

  36. özlem eylül dedi ki:

    11.12.1987 dogumluyum ve bır kızım olsun ıstıyorum çin takvimine gore kac yasında oluyorum lutfen bana yardımcı olursanız cok sevınırım tesekkurler.

    Cevap:Çin takvimine göre 2012 yılında tablodan 26 yaşa bakmalısınız.Tabloya göre 2012 yılında Kasım ve Aralık aylarında KIZ bebek görünüyor.

    Uyarı:Çin takviminin %100 doğruluğu yoktur.Bunu gözönüne alarak ileride hayal kırıklığına uğramayın.

  37. ırem ırem dedi ki:

    18/01/1979 dogumluyum 03 eylul 2012 son adetim 10 haftalık gebeyım cın takvımıne göre
    kız mı erkek mı? bılgınız ıcın sımdıden tsk ederim.

    Cevap:Çin takvimine göre 35 yaşındasınız.Tabloya göre ERKEK bebek görünüyor.

    Uyarı:Çin takviminin %100 doğruluğu yoktur.Bunu gözönüne alarak ileride hayal kırıklığına uğramayın.

  38. sahra melek dedi ki:

    2ekim 1983 doğumluyum ağustosta hamile kaldım neyim olucak acaba.

    Cevap: Çin takvimine göre 30 yaşındasınız.Tabloya göre ERKEK bebek görünüyor.

    Uyarı:Çin takviminin %100 doğruluğu yoktur.Bunu gözönüne alarak ileride hayal kırıklığına uğramayın.

  39. özlem özlem dedi ki:

    merhaba ben 03 ekım 1987 dogumluyum.2014 te hamıle kalmayı ıstıyorum oglum olsun ıstıyorum.2014 te kaç yaşında oluyorum erkek olması için hangi aylarda hamıle kalmam gerek.cevabınız için şimdiden teşekkkur ederım.heycanla beklıyorum cevabınızı.

    Cevap:Çin takvimine göre 2014 yılında tablodan 28. yaşa bakmalısınız.Tabloya göre 1-2-3-6-8-11. aylarda ERKEK bebek görünüyor.

    Uyarı:Çin takviminin %100 doğruluğu yoktur.Bunu gözönüne alarak ileride hayal kırıklığına uğramayın.

  40. emine dedi ki:

    Merhaba
    Bahsedilen hamile kalma tarihi son adet tarihi mi?Yoksa ovulasyon tarihi mi?
    Anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.

    Cevap:Yumurtlama ( Ovulasyon ) tarihi baz alınıyor.

  41. sebiha dedi ki:

    benım 3 kızım var erkek bebek ısdıyorum dogum tarıhım 10.23.1980 hangı ayda hamıle kalırsam erkek bebe olur cevabınızı beklıyorum tşk

    Cevap:Çin takvimine göre 33 yaşındasınız.Tabloya göre 2012 yılında KASIM ayında hamile kaldığınız taktirde ERKEK çocuğunuz görünüyor.2013 yılında tablodan 34 yaşa bakmalısınız.Tabloya göre 2014 yılında 1-2-5-7-8-10. aylarda hamile kalırsanız ERKEK çocuğu görünüyor.

    Uyarı:Çin takviminin %100 doğruluğu yoktur.Bunu gözönüne alarak ileride hayal kırıklığına uğramayın.

  42. inci ince dedi ki:

    2 şubat 1988 doğumluyum çin takvimine göre kaç yaşındayım.

    Cevap: Çin takvimine göre 26 yaşındasınız.Tabloya bakarken 2012 yılında 26’ya 2013 yılında ise tablodan 27 yaşa bakmalısınız.

  43. gül dedi ki:

    01,10,1980 doğumluyum hangi aylarda kız olma ihtimali var acaba teşekkürler.

    Cevap:Çin takvimine göre 33 yaşındasınız. Tabloya göre 2012 yılında KASIM ayında KIZ görünüyor.2013 yılında tablodan 34 yaşa bakmalısınız.2013 yılında tabloya göre 3-4-6-9-11-12. aylarda gebe kaldığınız taktirde KIZ çocuğu görünüyor.

  44. özlem dedi ki:

    16,03,1989 doğumluyum.2 kızım var çin takvimine göre ne zaman hamile kalsam oğlan olabilir.çin takvimine göre kaç yaşındayım acil.teşekkürler.

    Cevap:Çin takvimine göre 24 yaşındasınız.Tabloya göre 2012 yılı Ekim-Aralık ayında hamile kalırsanız ERKEK çocuğunuz görünüyor.2013 yılında tablodan 25 yaşa bakacaksınız.2013 yılında taploya göre 2-4-6-8-10-11-12. aylarda ERKEK görünüyor.

    Uyarı:Çin takviminin doğruluğu %100 değildir.

  45. emine boyraz dedi ki:

    merhaba ben 10 03 1982 iki oglum var kızım olsun isıyuorum bana yardım edermisiz hangı ayda hamile kalırsam kızım olur tşekür ederim şimdifden.

    Cevap: Çin takviminin %100 doğrulugu yoktur. Çin takvimine göre 31 yaşındasınız.Tabloya göre Ekim,Kasım,Aralık ayında hamile kalırsanız KIZ çocuk görünüyor.

  46. burcu çiçek dedi ki:

    tesekkürederim cvp için.01.11.1986 dogumluyum.çın takvimine 27 yasındayım.27yasın kasım veya aralık ayında hamile kalsam cocugum erkek olacak insallah ama hadi ocak subatta hamile kalırsam hamam 28yaşamı bakıcam.su an ilac tedavisi görüyorum enfeksiyonun dolayı bide yumurtaların tembel çalışıyormuş hani ocak subatta hamile kalırsam ne olur cinsiyeti cvp lütfen size çok tsk ederim.

    Cevap: Çin takviminin doğruluğu %100 değildir .Çin takvimine göre 27 yaşındasınız.Tabloya göre Kasım ve Aralık ayında hamile kalırsanız ERKEK çocuğu görünüyor.2013 yılında takvimde 28 yaşa bakmalısınız.

  47. dilek evran dedi ki:

    merhaba ben 01.14.1985 doğumluyum çin takvimine göre kaç yaşındayım acil cevap yazarmısınız.

    Cevap:Çin takvimine göre 29 yaşındasınız.2013 yılında çin takvimi 2013 başlangıç tarihi olan 23 Ocak’tan itibaren tablodan 30 yaşa bakacaksınız.

  48. burcu çiçek dedi ki:

    01.11.1986 dogumluyum.birkızımvar.hangi ayda hamile kalsamcocugum erkek olurcup yazın nolur..msn adresimede gönderin.tekrar.neolur.

    Cevap: Çin takvimine göre 27 yaşındasınız.Tabloya göre 2012 yılında Kasım veya Aralık ayında hamile kaldığınız taktirde ERKEK çocuğunuz olacak.

  49. Ceyda Bakırcı dedi ki:

    Merhaba 30,05,1986 doğumluyum. çin takvimine göre yaşım kaç acaba ???
    27 yaşa mı bakmam gerekiyor ??

    Cevap: Çin takvimine göre 27 yaşındasınız.Taplodan 27’ye bakmanız gerekiyor.

  50. simge dedi ki:

    teşekkür ederim. o zamn 26 yaş temmuz erkek bebek çıkıyor. allahım hayırlısını nasip etsin.

  51. simge akın dedi ki:

    merhaba 2 Kasım 1987 doğumluyum çin takviminde hangi yaşa bakmam lazım lütfen acil cevap verirmisiniz. herkes bir yorum yapıooyor kafam cok karıstı.

    Cevap:
    Normal yaşınız 25 çin takvimine göre mart ve sonraki aylarda doğanlara +1 ekleniyor.Takvimden 26 yaşa bakacaksınız.
    Çin takvimine göre 26 yaşındasınız.