40 haftalık hamilelik süresince sizin yanınızdayız

Kadın Doğum Uzmanı Zeki Salar

Kadın Doğum Uzmanı Zeki Salar

Memorial Hastanesi İstanbul Tüp Bebek Merkezi

İŞ ADRESİ 1: Küçükbakkalköy / İSTANBUL

İş Adresi 2: Kepez /ANTALYA

TELEFON: 444 7 888 (randevu için 7gün/24 saat)

WEB : www.zekisalar.com

TELEFON: 444 7 888 (randevu için 7gün/24 saat)

 

EĞİTİM ve İŞ

  • 1999 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdim.
  • 2000-2005 yılları arasında Akdeniz üniversitesi Tıp Fakültesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalında yaptığım ihtisas eğitim sonrasında uzman oldum.
  •  2005-2009 yılları arasında Anadolu Hastanesinde kadrolu hekim olarak görev yaptım.
  • 2010-2012 yılları arasında VKV Amerikan Hastanesinde kadrolu hekim olarak çalıştım.
  • Girdiğim sınav sonrası Sağlık Bakanlığı onaylı IVF sertifikası almaya hak kazandım. Çalıştığım süre içinde bilimsel çalışmalara katıldım. Laparoskopi, histeroskopi ameliyatları yanı sıra doğum alanlarında kendimi geliştirme fırsatı buldum.
  • 2012 ocak ayından itibaren Antalya memorial hastanesinde gebelik kadın hastalıkları ve infertilite konularında hizmet vermekteyim.
  • 2015 yılı itibari ile Atasehir Memorial Hastanesinde kadın hastalıkları Doğum ve Tüp Bebek Ünitesinde çalışmaktayım.

ÜYESİ OLDUĞUM DERNEK VE KURULUŞLAR

  • Üreme Sağlığı ve İnfertilite Derneği
  • Jinekolojik Endoskopi Derneği
  • Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği (TJOD)
  • Antalya Tabip Odası

SERTİFİKALAR

  • Üremeye Yardımcı Teknikler Klinisyen Sertifikası
  • Obstetrik Ultrason Sertifikası
  • Aile Planlaması ve Rahim İçi Araç Uygulaması Sertifikasi
  • Laparoskopik Cerrahi Uygulama Sertifikası
  • Neonatal Resüsitasyon Programı Uygulayıcı Sertifikası

Bu Haber 12.741 kez okunmuştur.

Eklenme Tarihi : 09.09.2013 Pts 01 : 9

YORUM YAZ
  1. İsimsiz diyor ki:

    Adetten 1 gün sonra 1.4 .. 7 gün sonra test 0.25 gebelik yokmu kesin. Yumurta tembelliği ve yara regl gecikmesi yaparmı?

    1. admin admin diyor ki:

      Kan değerinize göre hamile değilsiniz.Adet gecikmesi sonrası kanda gebelik testi kesin sonuç verir.Kadın doğum uzmanına başvurun.

  2. Sibel diyor ki:

    Regl günüm 8 gün geçti test yaptırdım beta hgc 0.25 cikti kesin negatifmidir birdaha yaptırmaya gerek varmıdır tşkler.

    1. admin admin diyor ki:

      Kan değerinize göre hamile değilsiniz.

  3. isimsiz diyor ki:

    hocam ben 18 yaşındayın 9 yılllık evliyim korunmöuyorum bebem olması için hastahaneye gidiyorum . ayın 3 de adet oluyodum olmadım ayın beşinde 5 damla kadar kan geldi onun dışında kan gelmedi bu durumu anlayamıyorum . bugünün bitmesini bekliyorum bu kan adet kanımı

  4. Emel diyor ki:

    Gebelikte şarap içilebilirmi?ne sıklık ve miktarda sakıncasızdır?

    1. admin admin diyor ki:

      Hamilelikte alkol tüketimi düşük, ölü doğum, bebekte gelişme geriliği, çeşitli baş-yüz gelişim kusurları ve zeka geriliği gibi istenmeyen durumların oluşmasına neden olabilir.

  5. Ozlem diyor ki:

    Meraba doktor bey ben bu ay 5 günüm geçti 3 günü test yaptım çıktı ama silik sonra belim ağrıdı çok aşırı kanamam oldu düşurdummu ki acaba sağolun

  6. Nermin diyor ki:

    Hocam tesekkul ederim bilgileriniz icin.adetin 15 ci gunu yumurtalama olduysa yani oldugunu hiss etdim o zamanda iliskide olduk peki mayalanma kac gun olur yani rahme ne zaman ulasir cok endiseliyim.hocam karindaki hiss etdiyim kalp gibi vurmasi bu neden ola bilir hamilelik elametleri ola bilirmi ?

  7. Nermin diyor ki:

    Merhama benim son adet tarihim 4 ekim oldu 28 gunde bir adetim oluyor bu ay korunmadim 18ekim ovulyasiya bas verdi simdi test etdim gostermedi acaba erken oldugu icin ola bilirmi ama cox halsiz uykusuz birde sol tarafdan karnimda kalp gibi vuruyor acaba testi ne zaman yapsam onceden tesekkuller

    1. admin admin diyor ki:

      Gebelik testini erken yapmışsınız.Gebelik testlerinden sağlıklı sonuç alabilmek için adet gecikmesinden sonra yapılması gerekir.Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linkteki konuyu okuyun.
      http://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/hamilemiyim-hamilelik-testleri-nasil-yapilir.html

  8. nazife diyor ki:

    merhaba hocam ben 2014 hamileydim 6.7.8 kalp atışı vardı daha sonraki haftalar olmadı yanlış hatırlamıyorsam 10.ya 13 haftada kürtaş oldum ve yine 2015 ağustos ayında hamile oldumu öğrendim doktrun15 sonra gel canlanıp canlanmadığına bakalım dedi ama gitiğimde lekem oldu ve kalp atışının olmadığını söyledi ve takip etti 6. hafta biti 7 haftada kontole çağırdı yine olmazsa kürtaş yapcagım dedi 12.09 2015 cumartesi kanamm ve agrılarım çogalmıştı ne oldugunu anlamamıştım ve 2 sonra kontrole gittğimde doktr bey düşük yapmışsn dedi ve çok üzüldüm ne olur yardımcı olun niye böyle oluyo ne yapmam gerkiyo ve sizee muayene gelebilirmiyim ve nezaman gelmem gerekiyo belirli bir gün varmı hocam saygılarımla

  9. Gülden ERCAN diyor ki:

    merhaba :

    17 agustos son adet tarihim 11 eylül beta hcg değerim 27,8 ken 12 eylülde 47 idi ama 15 eylülde 10,28 e düştü bu neden olur ben hamile değilmiyim lütfen yardım edin teşekkürler .
    Beta- HCG 10,28 mIU / mL 0 -1
    TSH 1,22 µIU/mL 0,27 -4,2
    Anti Rubella IgG (Kemiluminesans veya benzeri) 6,91 IU/mL 0 -10
    Anti Rubella IgM (Kemiluminesans veya benzeri) ,29 İndex 0 -1
    Anti Toxoplazma IgM (Kemiluminesans veya benzeri) ,19 COI 0 -3
    HBs Ag (Kemoluminesans vb.) ,56 COI 0 -1

  10. gamze diyor ki:

    Hocam 6 haftalik hamileyim kalp atislarini duydum sadece suyu biraz az oldugunu ogrendim clexane 4000 igne verdi faydasi olur mu

  11. gamze diyor ki:

    Hocam doktor karindan bakti kese bos dedi ve kan tahlili istedi bebek yokmu demek

  12. gamze diyor ki:

    Kasiklarimda gerilmeler oluyor

    1. admin admin diyor ki:

      Kanda beta HCG testi yaptırın.

  13. gamze diyor ki:

    Gecikmem olmuyordu hic

    1. admin admin diyor ki:

      Merakınızı giderebilmek için gebelik testi yaptırmanız lazım.

  14. gamze diyor ki:

    Mrhb hocam son adet tarihim 06 temmuz 3 ile 6 agustos gibi adet olmam gerekiyordu hala olmadim hamile olabilirmiyimbukadar gecikme olmuyormu

    1. admin admin diyor ki:

      Merakınızı giderebilmek için gebelik testi yaptırmanız lazım.

  15. Bebeğim diyor ki:

    17. Haftamda 5. Ayamı gircem hocam

    1. admin admin diyor ki:

      AY VE HAFTA HESABI

      4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
      8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
      12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
      16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
      20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
      24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
      28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
      32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir

  16. Bebeğim diyor ki:

    Mrb hocam 10 mart son adet gunum kac aylik hamile oluyorum acil cvb hocam tşk ederim

    1. admin admin diyor ki:

      Son adet tarihinize göre 16 hafta ve 3 günlük hamilesiniz.Tahmini doğum tarihiniz: 15 Aralık 2015 Salı.Bu doğum tarihi yaklaşık tarihtir. Doğumların çoğunluğu bu tarih ile 15 gün öncesi arasında olur

  17. serpil diyor ki:

    Merhaba doktor bey ben 19 haftalik hamileyim ayrintili ultrasona girdim sonuclarim temiz cikti birde ayni gün uçlu test için kan aldılar bir sorun cikarsa diye tedirginim uçlu testin temiz kotu cikma ihtimali var midir

    1. admin admin diyor ki:

      Üçlü tarama testi bebekte olabilecek bazı kromozomal anomalileri ve nöral tüp defekti denilen doğumsal anomalileri araştırmak için yapılan bir testtir.Ortada olumsuz bir sonuç yokken kendinizi strese sokmayın.