Bebeğimin gelişimi 3 hafta geri sezaryen doğum mu yapılmalı ?

16.11.2017
640
A+
A-
Bebeğimin gelişimi 3 hafta geri sezaryen doğum mu yapılmalı ?

SORU : Merhaba iyi günler ben 38 haftalık hamileyim doktorum bebeğin normal haftaya göre 3 hafta geride olduğunu ve karın çevresinin küçük olduğunu söyledi bebeğin içeride beslenmesi ile ilgili sıkıntı varsa beklemek gerekmeyebilir. Diğer türlü her şeyi iyi giderse 41 haftayı bekleriz normal doğum için dedi. Kilosu 2.400 sizce sezaryen olmalı mı bebeğin hareketleri suyu gayet iyi.

CEVAP : Merhabalar gelişme geriliği olan bebeklerde göbek kordonu kan akımına doppler usg ile bakılarak sezaryenle doğuma karar verilebilir.Doktorunuzun dediği gibi içeride bebeğinizin beslenmesinde sıkıntı varsa çıkarmak onun için daha faydalı olur.

admin
admin
2010 yılından itibaren alanında uzman kişilerin bilgilerine başvurarak anne adaylarının 9 ay 10 gün boyunca aklına takılan tüm sorulara cevap vermeye çalışıyoruz.
YAZARA AİT TÜM YAZILAR
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.